Welkom!!

Om je aan te melden,vragen wij jou onderstaande velden volledig in te vullen.

Na betaling wordt jouw account geactiveerd en zul je automatisch toegang krijgen in de academie. 

LET OP!
Wij belanden met onze mailings regelmatig in de spam-box. Met name bij Gmail en Hotmail accounts is dit zeer regelmatig het geval. Wij willen je vragen je spambox te checken wanneer je geen mail van ons ontvangt en daarbij vervolgens als afzender ‘veilig’ wilt markeren. Dan zal je alle volgende mailings gewoon in jouw postvak IN ontvangen.

Lieve groeten van ons,

Account- en factuurgegevens

Je bestelling

Geboorte In Kaart-GIK training VERNIEUWD€ 1.699,-

Voel je welkom bij Geboorte In Kaart!!

Wanneer je hieronder op ‘bestel nu’ klikt, zorgen wij ervoor dat alle materialen van de GIK training binnen 5 werkdagen naar jou worden verzonden.
Vanaf nu zal jij al wel toegang hebben tot de online lessen in de academie, maar we adviseren je nog even te wachten totdat je de materialen thuis hebt ontvangen. Je hebt ze namelijk bij les 1 nodig. Les  is al wel een geweldige les om mee te starten.

Extra informatie over de online en offline trainingsdag zal je tijdig ontvangen. We raden je aan de data al wel vast in je agenda te noteren.

Na deze pagina wordt doorgeleid naar de betaalpagina.

Wij zien er ontzettend naar uit om jou te leren over Geboortepatronen en gunnen jou het werken met de fantastische materialen van ons.

Liefs van ons,